Monique van Driessel – KRMT

Energiek, gedreven, authentiek en commercieel zo maar een paar eigenschappen die op mij en mijn werk van toepassing zijn. Sinds 2018 ben ik werkzaam in de makelaardij nadat ik 25 jaar als accountmanager gewerkt heb bij diverse mediabedrijven. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging en door mijn werk bij Residence magazine waar ik o.a. verantwoordelijk was voor het huizenkatern is de interesse voor makelaardij ontstaan.

Ik woon in Loosdrecht, maar ben door de weeks veelal in Amsterdam; best of both worlds. Je kunt mij dan ook alles vragen over het wonen “buiten”, maar ook over het fijne van de stad. Ik loop graag een stap harder dan de rest en dat is fijn voor onze klanten om de boot niet te missen in deze overspannen woningmarkt. Maar denk ook graag buiten de lijntjes en kom daarmee tot verrassende opties.

monique@denieuweamsterdamsche.nl

0650 244115

0650 244115