Interieurstyling

Styling is ontzettend belangrijk bij de verkoop van een woning. Een smaakvol ingerichte woning levert tenslotte meer op dan een leeg of slecht ingerichte woning. Wij doen interieurstyling niet als los product, maar als vast onderdeel van het gehele verkoopproces. De styling doen wij bij onder andere nieuwbouw en renovatie met professionele partijen zoals Likehome en Kalter&Kalter. Ook voor bestaande woningen geven wij interieuradvies aan de verkopers en maken we indien noodzakelijk gebruik van de diensten van een professionele styliste.

Wij geloven in ‘less is more’. Niet alleen adviseren wij zoveel mogelijk in te pakken en te veel persoonlijke zaken zoals foto’s op te bergen, ook adviseren wij vaak om bepaalde meubels te vervangen voor nieuwe huur items om een mooiere presentatie te krijgen. Een goed gestylede woning betekent meer bezichtigingen, snellere verkoop en een hogere opbrengst.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Wij zijn dan ook altijd aanwezig, voor alle puntjes op de i. Bij zowel de styling en fotografie van jouw woning als bij de inspectie en bezoeken aan de notaris. Wij ontzorgen en begeleiden je.