Purchased

Soendastraat 105 1094 BE Amsterdam

Description

Een unieke kans doet zich zelden voor in de populaire Indische buurt. Het betreft een modern appartement uit 2017 op de bovenste verdieping, inclusief een eigen parkeerplaats. Dit ruime appartement heeft een woonoppervlakte van circa 71 m², HR++ glas en een gunstig A-label. Nadat u met de lift naar uw verdieping bent gebracht, ervaart u direct de voordelen van deze woning. De woning beschikt over een aangename woonkamer met veel lichtinval en een praktische open keuken. Daarnaast zijn er ruime slaapkamers aan zowel de voor- als achterzijde, met in het midden een zo goed als nieuwe badkamer, en een aparte wasruimte en toilet. In de kelder van het gebouw is een berging beschikbaar voor het opslaan van spullen en uw fiets, en tevens vindt u daar uw eigen parkeerplaats, zodat u niet meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek in dit drukke deel van Amsterdam.

Omgeving en bereikbaarheid:
Dit appartement is gelegen in de gezellige Indische Buurt in stadsdeel Oost. De afgelopen jaren is de buurt steeds populairder geworden en heeft het jonger en hipper publiek getrokken. Er zijn hierdoor vele leuke en gezellige horecagelegenheden bijgekomen. De woning ligt op loopafstand van de bruisende Javastraat, waar zich vele winkels, speciaalzaken, restaurants en terrassen bevinden. Binnen enkele minuten fietsen ben je in het centrum van Amsterdam of in de gezellige Pijp. Met het openbaar vervoer is het appartement goed te bereiken. Het ligt om de hoek van het Muiderpoort NS-station en er zijn diverse bus- en tramhaltes in de buurt. Bovendien is het station Amsterdam Science Park op fietsafstand gelegen. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A10. Verder zijn er twee mooie parken (Flevopark en Oosterpark) op loop/fietsafstand.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis.
Vierde etage:
Overloop; entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; grote woonkamer met een open aan de voorzijde van de woning; aan beide zijde van de woning een riante balkon en goed bemeten slaapkamer; badkamer voorzien van t douche en wastafel; separate toilet; wasruimte; en een individuele berging in de kelder samen met de bijhorende parkeerplaats.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2017;
– Eigen parkeerplaats in garage;
– Beschikt over een lift;
– Glasvezel internet;
– voormalig nieuwbouw;
– Woonoppervlakte circa 71 m² (meetrapport aanwezig);
– Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-05-2067;
– Energielabel A;
– Vaste projectnotaris, Lubbers en Dijk in Amsterdam;
– Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie diensten;
– Servicekosten 2023: € 115,47 incl. berging. excl. parkeerplaats € 46,80;
– Servicekosten concept 2024: € 127,33 incl. berging. excl. parkeerplaats € 38,10;

Wat u verder moet weten:
– Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
– Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
– Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
– Niet-bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
– Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
– Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
– Oplevering per direct.

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 27 oktober voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op de-alliantie.nl/ik-zoek geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders. – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Read the full description

Features

Listed since
6+ maanden
Status
Purchased
Acceptance
In consultation
Type of house
Apartment, apartment block with porches
Type of construction
Existing property
Construction year
2017
Type of roof
Bituminous roofing
Location
On a quiet road, sheltered location, in residential area

Surfaces and volume

Living
71 m²
Building-related outside
5 m²
External storage space
6 m²
Capacity
239 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Shower, washing machine connection, washbasin
Number of floors
1

Energy

Energy label
A
Isolation
Hr glas
Hot water
Boiler

Cadastral data

Plotname
Amsterdam S 10130
Ownership situation
Eigendom belast met erfpacht
Plot
ASD15-S-10130
Plotname
AMSTERDAM S 10130
Ownership situation
Eigendom belast met erfpacht
Plot
ASD15-S-10130

Parking

Type of parking
Paid parking, public parking, parking garage, parking permits
View all features

Other media