Aangekocht

Blankenstraat 376 D 1018 SK Amsterdam

Omschrijving

Voor wie op zoek is naar een unieke woonruimte, bieden wij een een loft aan (216m2, volgens NEN 2580-richtlijn) met een plafondhoogte van bijna 4,5 meter en een inhoud van ruim 1000m3! Deze woning met 2 slaapkamers (met de mogelijkheid voor 4 slaapkamers) maakt onderdeel uit van een uniek kleinschalig appartementencomplex dat voorheen dienst deed als school. De huidige bewoners hebben het geheel sinds de eigendomsoverdracht in 2007 met veel liefde en aandacht verbouwd tot een unieke woonruimte die in menig woonblad te zien is geweest. Het appartement is zeer licht en praktisch ingericht en is uitgerust met vele kast-, opberg-, en werkruimtes. Het beschikt daarnaast over een eigen parkeerplaats, een zonnige woonkamer met een semi-open keuken, een open haard, twee toiletruimtes en een riante badkamer. Onlangs nog werd er een balkon gerealiseerd van bijna 12m2, gelegen op het Zuiden met uitzicht op het Funenpark. De entresol (met stahoogte) is in gebruik als werkruimte en heeft een directe connectie met de woonkamer; onder de entresol kan indien gewenst een slaapkamer met badkamer worden gerealiseerd, zie de artist impression en de alternatieve plattegrond. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd. En last but not least is de woning gelegen op eigen grond, zodat u geen jaarlijkse canon bent verschuldigd. Kortom, een unieke woning in een super leuke buurt. Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

Indeling:
Centrale toegang op de begane grond, trappenhuis met trap naar 1e verdieping:
hal met garderobe, bergkast en naastgelegen toiletruimte (v.v. wastafel.) Aan de tuinzijde is een ruime slaapkamer gelegen, die over 2 verdiepingen is verdeeld en ca. 27m2 groot is. Tegenover gelegen semi-open keuken in modern wit uitgevoerd en uitgerust met robuuste RVS-elementen i.c.m. cacao-kleurig marmer en v.v. diverse inbouwapparatuur (wasemkap, 6-pits kookplaat, oven, mengkraan, vaatwasser en losse koelkast). De keuken die is voorzien van een industriële vloer en hickory-houten opstap heeft toegang tot een balkon met bankirai (= eco vriendelijk bamboo) vloerdelen dat op het Zuiden is georiënteerd en uitzicht biedt op het Funenpark. Naastgelegen eetkeuken met een plafond dat is betimmerd met hickory-houten bekleding en v.v. LED-inbouwspots. De woonkamer ligt aan de straatzijde en is v.v. een open haard, enorme raampartijen, schuifpanelen, bergkasten en werkruimtes. Achterin de woonkamer is een trap aanwezig die toegang biedt tot het entresol van ca. 15m2; deze is thans in gebruik als werkplek, maar kan ook prima dienst doen als derde slaapkamer. Onder de entresol is ruimte voor een eventuele extra slaap/badkamer.
Tweede verdieping: deze wordt bereikt middels een trap in de hal en komt uit in de semi-open badkamer. Deze is recent volledig gemoderniseerd en uitgerust met natuurlijke materialen. Het geheel is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en een ligbad. Tevens is op deze verdieping een overloop aanwezig die toegang biedt tot de tweede slaapkamer (ca. 15m2), evenals het tweede toilet. Deze slaapkamer is uitgerust met een entresol en zou opgedeeld kunnen worden in 2 slaapkamers (zie alternatieve plattegrond).
Een groot deel van het verwarmingssysteem is vervangen door moderne high-efficiency muurverwarmingen.
Parkeren kan op de naastgelegen parkeerplaats, die aan de achterzijde van het gebouw is gelegen en te bereiken is via een elektronisch afsluitbaar hek.

Omgeving:
De Blankenstraat ligt in de bekende Czaar Peterbuurt en is te typeren als een groene en geliefde buurt in Amsterdam-Centrum. Je vindt hier werkelijk van alles; van trendy boetiekjes tot een heerlijk park. Het appartement is gelegen in de nabijheid van vele voorzieningen. Op de Czaar Peterstraat kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen in de supermarkt, maar er zijn ook tal van kleinere winkeltjes, traiteurs en koffietentjes te vinden. Voor ontspanning kunt u terecht in het achtergelegen en onder architectuur gebouwde Funenpark. Het centrum van Amsterdam ligt om de hoek maar ook de oostelijke eilanden zijn gunstig gelegen (op loopafstand van o.m. Panama, het Lloyd hotel, Rosa en Rita, hotel Jakarta en het Muziekgebouw aan het IJ/Bimhuis). De tram stopt om de hoek, lijn 10 naar het Leidseplein en lijn 26 naar Amsterdam Centraal Station. Tevens is het gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen zoals de A10, A1 en A2.

VvE:
de VvE (Blankenstraat 376-380) is in 2007 opgericht en bestaat uit 22 appartementsrechten (10 parkeerplaatsen en 12 bedrijfs/woonruimtes.) Er is een professionele beheerder (Delair Vastgoed Beheer BV) en er wordt op regelmatige basis vergaderd. Er is medio 2017 een meerjarenonderhoudsplan opgesteld dat voorziet in onderhoudswerkzaamheden tot 2031. De maandelijkse servicekosten zijn vastgesteld op € 256,-. Alle relevante stukken zijn via ons kantoor op te vragen en in te zien.

Kadastrale kenmerken:
1. het appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte (thans in gebruik als woonruimte) gelegen op de eerste verdieping van het gebouw plaatselijk bekend als 1018SK Blankenstraat 378-I, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sectie N complexaanduiding 4109-A 17 uitmakende het 160/1608e aandeel in de gemeenschap.
2. het appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de buitenruimte (thans in gebruik als parkeerplaats) gelegen op de begane grond van het gebouw plaatselijk niet nader aangeduid, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sectie N complexaanduiding 4109-A 33 uitmakende het 22/1608e aandeel in de gemeenschap.

Bijzonderheden:
– Vraagprijs is exclusief de eventuele koop van een extra grote parkeerplaats (vraagprijs op aanvraag)
– Gebruiksoppervlakte wonen: 216 m² verdeeld over twee woonlagen, bruto: 284 m2
– Plafondhoogte van 4,5 meter; inhoud ca. 1000m3
– In 2007 grootschalig verbouwd, inclusief diverse isolerende maatregelen (2015)
– Ruim balkon op het zuiden en gemeenschappelijke binnentuin
– Thans 2 slaapkamers, mogelijkheid tot realisatie van 4 slaapkamers (zie alternatieve plattegrond)
– Professionele beheerder vereniging van eigenaren
– Servicekosten € 256,- per maand
– Verwarming en warm water middels individuele CV ketel
– HR convectie houtgestookte open haard
– Twee toiletruimtes
– Luxe badkamer en keuken
– Aanvaarding in overleg
– Gelegen op EIGEN GROND
– Voorbehoud gunning verkoper

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

For those looking for a unique living space, we offer a loft (216 m2, according to NEN 2580 guideline) with a ceiling height of almost 4.5 meters and a capacity of over 1000 m3! This 3-bedroom home (easy to turn into a 5-bedroom home) is part of an unique small-scale apartment complex that previously served as a school. The current residents have, since the ownership transfer in 2007, converted this apartment with great love and attention into a unique living space that has been seen in many magazines. The apartment is very light and practically furnished and is equipped with many cupboards, storage and work spaces. It also has its own parking space, a sunny living room with a semi-open kitchen, a fireplace, two half bathrooms and a spacious bathroom. A balcony of almost 12m2 was recently realized, located on the South with a view of the Funenpark. The mezzanine (stand height) is used as a work space and has a direct connection with the living room. The owners’ association is managed actively and professionally. And last but not least, the property is located on private land, so you do not owe any annual rent. In short, a unique home in an upcoming neighborhood. Will you contact us for a viewing?

Particularities:
– Asking price is exclusive the purchase of an extra large parking space;
– Usage area for living: 216 m² divided over two floors, gross: 284 m2
– Ceiling height of 4.5 meters; capacity approx. 1000m3
– Large-scale renovation in 2007, including various insulating measures
– Spacious south-facing balcony and communal courtyard
– Two bedrooms: easy to create another 2 extra bedrooms (see floorplans)
– Professional managed owner’s association
– Service costs € 256 per month
– Heating and hot water through individual central heating boiler
– Wood burning fireplace
– Two half bath rooms
– Luxury bathroom and kitchen
– Acceptance in consultation
– FREEHOLD (NO LEASE GROUND)
– Seller decides to award to which buyer

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Aangekocht
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
216 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
12 m²
Inhoud
1.000 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dubbel glas, muurisolatie
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam N 4109
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASD10-N-4109
Perceelnaam
Amsterdam N 4109
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASD10-N-4109

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op afgesloten terrein
Bekijk alle kenmerken