Recht Boomssloot 101 1011 CZ Amsterdam

Description

Bijzonder pandje aan de Recht Boomssloot. De Recht Boomsloot is een prachtige gracht met onlangs vernieuwde kademuren en bestratingen.
Het is een heerlijke rustige plek in het oude centrum met uitzicht op de Oude Schans en nabij de Nieuwmarkt, de Dam, het Waterlooplein, het Centraal Station en de Stopera.

Het pand uit 1953 bestaat uit 3 etages en dient grondig gerenoveerd te worden. Voor de handige klusser of iemand die het geheel naar eigen smaak wil verbouwen is dit een unieke kans!

Indeling: entree en toegang tot het voormalige atelier met een prachtige lichtinval door de hoge raampartij. De hoogte van de ruimte bedraagt 3.10 meter. Hier is tevens een douche/toilet combinatie.

De trap naar de eerste etage leidt u naar de een fijne ruimte met fraai uitzicht op de Oude Schans (2.70 meter hoog) en een badkamer. Hierachter een plaatsje.

De tweede etage is altijd in gebruik geweest als woonkamer en hier is tevens de keuken. De hoogte hier varieert van 2.67 tot 2.71 meter.

Er zijn diverse indelingsmogelijkheden voor het object. We hebben een digitale restyling toegevoegd en alternatieven plattegronden.

Zo zou je de BG kunnen inrichten als woonkamer/keuken, de eerste etage als slaapkamer met badkamer en inloopkast en op de tweede etage zou je 2 slaapkamers kunnen creƫren en een badkamer. Ook kunt u natuurlijk de eerste etage als woonkamer gaan gebruiken. Voldoende opties dus! In de achtergevel zit op de eerste etage een raam en tevens zit er een raam op de tweede etage aan de achterzijde. Deze zijn nu dicht gemaakt.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte totaal 91.40 meter en buitenruimte van 3.80 meter.
– BG: 34 m2, 1e etage: 28.50 m2, 2e etage: 28.90 m2.
– Beschermd stadsgezicht, bouwjaar 1953.
– Aantal clausules van toepassing waaronder de ouderdomsclausule, een niet-zelfbewoningsclausule en een asbest-clausule.
– Gelegen op eigen grond.

Read the full description

Features

Listed since
6+ maanden
Status
Sold
Acceptance
In consultation
Type of house
Canal-side property, mid-terrace
Type of construction
Existing property
Construction year
1953
Location
To water, in the center

Surfaces and volume

Living
91 m²
Building-related outside
4 m²
Plot
39 m²
Capacity
314 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Bathtub, toilet, washbasin
Number of floors
3

Energy

Energy label
G
Heating
Gas heaters
Hot water
Geyser property

Cadastral data

Plotname
Amsterdam G 7325
Surface
39 m²
Ownership situation
Full ownership
Plot
Amste-G-7325

Parking

Type of parking
Paid parking
View all features