Purchased

De Clercqstraat 41 II 1053 AB Amsterdam

Description

Wonen in het gezellige Amsterdam in Oud-West? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Dit leuke drie kamer appartement is gelegen aan De Clercqstraat, nabij de Jordaan. Via het Franse balkon aan de voorkant kan je uitkijken op de gezellige reuring van Amsterdam. Toch meer zin om rustig een boekje te lezen in het zonnetje? Ook dat is mogelijk op het balkon aan de achterzijde. Deze kijkt uit op een groot groen dak.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in misschien wel de leukste buurt van Amsterdam, Oud-West. Het unieke karakter van deze woning wordt eveneens benadrukt door de locatie. De levendige en bruisende sfeer, welke zo kenmerkend is voor deze buurt, is binnen handbereik. De buurt heeft een ware metamorfose ondergaan en behoort nu tot één van de hotspots van Amsterdam, met de Hallen als “place to be”. Op een aantal minuten loopafstand heb je, met o.a. de Foodhallen, Binnenvisser, Druis, Meatless District, de Breakfast Club en Panache, een ruime keus uit diverse restaurants en brasseries. De dagelijkse Ten Kate markt biedt een gevarieerd aanbod aan versproducten en is eveneens op steenworp afstand. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Met een kinderboerderij, pierenbadje en speeltuin om de hoek zullen ze zich niet snel vervelen. Het Vondelpark is bovendien op vijf minuten fietsafstand.

In de directe omgeving zijn tal van opstap mogelijkheden te vinden voor trams en bussen. Door de centrale ligging van deze woning in stadsdeel West, zijn alle overige delen van Amsterdam snel te bereiken.

INDELING
Via de tweede verdieping kom je binnen in de hal. Via de hal heb je toegang tot bijna alle vertrekken. Zoals de badkamer en het separate toilet. Ook biedt de hal toegang tot de slaapkamer, woonkamer en de keuken. Het balkon aan de achterzijde is bereikbaar via de keuken en de hoofdslaapkamer en is gelegen op het zonnige zuiden. De woonkamer biedt toegang naar de tweede slaapkamer. Vanuit de woonkamer kun je de deuren openslaan en vanaf het Franse balkon naar de gezellige drukte van Amsterdam turen. In de keuken zit ook de aansluiting voor de wasmachine. Verder is er nog een grote berging op de bovenste etage.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 63 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– 2 slaapkamers
– Erfpacht afgekocht tot 2065, eeuwigdurende erfpacht reeds vastgezet, indexcanon € 1.144,- per jaar vanaf 2065
– Intergas CV uit 2014
– Balkon op het zuiden
– Groene daktuin binnen VvE van 1.220 m2
– Onderdeel van de “Oranje loper” van Amsterdam, streven naar autoluw en fietsstraat
– VvE bijdrage: €147,- per maand
– Oplevering in overleg

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Read the full description

Features

Listed since
6+ maanden
Status
Purchased
Type of house
Apartment, upper-floor apartment
Type of construction
Existing property
Construction year
1901
Location
In the center

Surfaces and volume

Living
63 m²
Building-related outside
6 m²
External storage space
9 m²
Capacity
214 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (2 bedrooms)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Shower, washbasin
Number of floors
1

Energy

Energy label
D
Isolation
Double glass
Hot water
Boiler

Cadastral data

Plotname
Amsterdam Q 8158
Ownership situation
Erfpacht
Plot
ASD13-Q-8158

Parking

Type of parking
Paid parking
View all features

Media

Other media

De Clercqstraat 41 II
1053 AB Amsterdam