Wij hebben hart voor

Kinderen die er alleen voor staan

Daarom doneert De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij bij elke aankoop of verkoop € 250,- aan SOS Kinderdorpen.

Danielle Oerlemans, ambassadrice SOS Kinderdorpen: "SOS Kinderdorpen geeft wereldwijd hulp aan kinderen die er alleen voor staan door hen een liefdevol thuis in eigen land te geven, ongeacht geloof, afkomst of huidskleur. Inmiddels heeft SOS Kinderdorpen 410.000 kinderen verspreid over 132 landen een thuis kunnen geven. Ik hoop dat ik met mijn ambassadeurschap zoveel mogelijk mensen kan overtuigen de missie van SOS Kinderdorpen te steunen. Zodat nog meer kinderen kunnen opgroeien in een liefdevol gezin".

In the spotlight
 

De meeste makelaars hebben ervaring.

Wij hebben ook nog eens hart voor uw huis!

Niets is zo spannend als het kopen en/of verkopen van een huis. Na het eerste enthousiasme over een nieuw huis, komen veel vragen op u af: ‘betaal ik niet teveel, wat is de bouwkundige staat van het huis, wat zijn mijn rechten, wat zijn mijn plichten, wat is mijn eigen huis waard en hoe verkoop ik die zo goed mogelijk?’. Dan is het van essentieel belang dat u wordt bijgestaan door een onafhankelijke, deskundige partij.

Door onze jarenlange ervaring en vakkennis zijn wij zeer goed op de hoogte van de woningmarkt in Amsterdam: van Zuid, het Centrum tot en met Oud-West en de Zuidas. Als geen ander verdiepen wij ons in de specifieke wensen en eisen van onze cliënten. Vanuit een oprechte interesse, door goed te luisteren en ons te verplaatsen in onze opdrachtgevers. Door onze persoonlijke aanpak maken wij voor u niet alleen de juiste match, wij staan u bij gedurende het hele, vaak emotionele traject en realiseren voor u de beste prijs bij aan- en/of verkoop.

Waarom is De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij nog meer iets voor u?

Ruime ervaring aankoop en verkoop van woningen in Amsterdam en omstreken

Actieve makelaars met de beschikking over een groot netwerk

Aangesloten bij NVM, MVA, NWWI en Funda

Snel en accuraat in het verzorgen van uw taxatie