Staringplein 2 II Amsterdam

Deze woning is onder optie
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Onder optie
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1910
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  66 m²
Inhoud  :  177 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
Bright 3 room apartment of 66m with a balcony on the west and a French balcony on the east. The apartment is on the 2nd floor and has a good layout with a living room en-suite at the front and a large bedroom at the rear. Because of the corner location there are many windows which makes the apartment very light.

The house is located on a beautiful square in the cozy Helmersbuurt in the popular Old West. The neighborhood is known for its many trendy cafes and restaurants, nice home shops and caterers. De Hallen with cozy eateries and a cinema are all within walking distance. Just steps away is the Vondelpark where you can work out, picnic and in summer enjoy the cultural program.

There is a good connection with the Ring A10 and the connections with public transport are excellent; on the Overtoom there are several stops for bus and tram.

Layout:
Ground floor:
Common entrance and staircase.

2nd Floor:
Entrance hall, living room separated with en-suite doors from the dining room. The living room has a cozy wood stove which in addition to the central heating provides extra cozy warmth in the winter. From the dining room there are French doors to the French balcony which is located on the east. Here you can enjoy the morning sun and the beautiful view of the square.
There is a modern closed kitchen with various built-in appliances.
The luxurious bathroom has a shower and a sink. The separate toilet is located in the hall just like the laundry room where the washing machine is installed.
The spacious bedroom is located at the rear and also provides access to the adjacent walk-inn closet. From the bedroom you have access to the balcony with sun in the afternoon and evening.

-VIEWINGS FROM DECEMBER 2018.
-UNFURNISHED

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Licht 3 kamer appartement van 66m met een balkon op het westen en een Frans balkon op het oosten. Het appartement ligt op de 2e verdieping en heeft een speelse indeling met een woonkamer en-suite aan de voorzijde en een grote slaapkamer aan de achterzijde. Vanwege de hoekligging zijn er veel ramen en is het appartement extra licht.

De woning ligt aan een fraai plein in de gezellige Helmersbuurt in het populaire Oud-West. De buurt staat bekend om de vele trendy cafs en restaurants, leuke woonwinkels en traiteurs. Op loopafstand van De Hallen met gezellige eettentjes en een bioscoop. Op steenworpafstand ligt het Vondelpark waar je heerlijk kunt sporten, picknicken en 's zomers kunt genieten van het culturele programma.

Er is een goede verbinding met de Ring A10 en de verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend; op de Overtoom zijn diverse haltes voor bus en tram.

Indeling:
Begane grond:
Gemeenschappelijk entree en trappenhuis.

2e Verdieping:
Entree, hal, woonkamer die met en-suite deuren van de eetkamer wordt gescheiden. De woonkamer beschikt over een sfeervolle houtkachel die naast de cv voor extra gezellige warmte zorgt in de winter. Vanuit de eetkamer zijn er openslaande deuren naar het Frans balkon dat op het oosten is gelegen. Hier is het al in het vroege voorjaar genieten van de ochtendzon n van het fraaie zicht op het plein.

Er is een moderne gesloten keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur.
De luxe badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Het apart toilet bevindt zich in de hal net als de wasruimte waar de wasmachine is opgesteld.
De ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt tevens toegang tot de aangrenzende walk-inn closet. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon dat op het westen (middagzon!) is gelegen.


BEZICHTIGINGEN VANAF DECEMBER 2018
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Bachstraat 15, 1077 GE Amsterdam
Telefoon: 020-4710555
Fax: 020-4710666
E-mail: info@denieuweamsterdamsche.nl
Internet: www.denieuweamsterdamsche.nl