Singel 276 AMSTERDAM

Vraagprijs € 2.450.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1750
Ligging  :  Aan water, in centrum
Woonoppervlakte  :  303 m²
Perceeloppervlakte  :  60 m²
Inhoud  :  1.000 m³
Totaal aantal kamers  :  10
Aantal slaapkamers  :  5
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  toilet
Omschrijving:
ENGLISH TEXT BELOW

Prachtig Rijksmonument daterend uit ca. 1750. Het huis is in 2016 en 2017 op zeer hoog niveau volledig gerenoveerd. o.a. fundering, goten, dak, elektra, isolatie en HR cv ketels. Dit alles onder strenge supervisie van Monumentenwacht waardoor vele deels verloren prachtige details weer zichtbaar zijn.

Dit stijlvolle grachtenhuis is gelegen op een geweldige locatie in de nabijheid van Hotel W, The Duchess, de 9 straatjes en op zeer korte termijn vestigt zich het prestigieuze SOHO House.

Het pand heeft een bruto woonoppervlakte van 365 m en een gebruiksoppervlakte van 303 m en wordt geheel leeg opgeleverd. Het object leent zich voor diverse doeleinden; gedeeltelijke bewoning en verhuur, belegging, als combinatie wonen/werken en er bestaat tevens de mogelijkheid het pand te splitsen.

Indeling:

Bedrijfsruimte van 103 m2 verdeeld over het souterrain en de bel-etage, voor diverse doeleinden geschikt.

De woning op de eerste en tweede etage:
Op de eerste etage bevindt zich de woonkeuken met eiland welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Toilet.

De living ligt op een iets hoger niveau, waar u een fantastisch uitzicht heeft over de gracht.
De 2 ruime slaapkamers liggen op de tweede etage. Deze zijn beiden ruim van opzet en voorzien van fraaie inbouwkasten, bedden, tv en gordijnen. De stijlvolle badkamer beschikt over een ruime douche, een dubbele wastafel en een tweede toilet. Separate ruimte met wasmachine en droger aanwezig.

De woning op de 3 bovenste etages: Opgang vanaf de tweede etage met garderobe. Op de derde etage met de woonkamer v.v. gas open haard en de woonkeuken. Toilet.
Hierboven 2 ruime slaapkamers met inbouwkasten en een badkamer v.v. douche, wastafel en tweede toilet. Ook deze slaapkamers zijn reeds geheel ingericht en v.v. bedden, inbouwkasten, gordijnen en airco. Tevens op de gang een handige kast met de wasmachine en droger.
In de kapverdieping ie eveneens een slaapkamer gecreerd met eigen douche. Ook hier een airco en er is tevens op een slimme manier bergruimte gemaakt.


Beide appartementen zijn bijzonder sfeervol en van A tot Z voorzien van alle meubels, houten vloeren, inbouwkasten, prachtige keukens, gordijnen, wasmachine en droger, airco, domotica etc.


Kenmerken :
Gelegen op eigen grond
Rijksmonument
Op hoog niveau gerenoveerd tot 1 Bedrijfsruimte en 2 woningen van 96 m2 en 105m2
Nieuwe Fundering
Netto 303 m woonoppervlak, 365m bruto woonoppervlak
De woonappartementen worden inclusief alle meubels, gordijnen, apparatuur en verlichting verkocht. De appartementen zijn zeer smaakvol ingericht.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beautiful monument dating from around 1750. The house was completely renovated in 2016 and 2017 at a very high level, including foundations, gutters, roof, electricity, insulation and HR central heating boilers.
All this under strict supervision of Monumentenwacht making many beautiful details visible again.

This stylish canal house is situated in a great location in the vicinity of Hotel W, The Duchess, the 9 streets and at very short notice the prestigious SOHO House.
The property has a gross living area of 365 m and a usable area of 303 m and is completely empty.

The object lends itself for various purposes; partial occupation and letting, investment, as a combination living / working and there is also the possibility to divide the building in apartment rights.

Layout: Business space of 103 m2 divided over the basement and the bel-etage, suitable for various purposes.

The apartment on the first and second floor: On the first floor is the kitchen with island which is equipped with various appliances. Toilet. The living room is on a slightly higher level, where you have a fantastic view over the canal. The 2 spacious bedrooms are on the second floor. These are both spacious and equipped with beautiful fitted wardrobes, beds, TV and curtains.
The stylish bathroom has a spacious shower, double sink and a second toilet. Separate room with washing machine and dryer.

The apartment on the 3 top floors: Entrance from the second floor with wardrobe. On the third floor the living room with gas fireplace and the kitchen. Toilet.
Above 2 spacious bedrooms with fitted wardrobes and a bathroom with shower, sink and second toilet. These bedrooms are also fully furnished and equipped with beds, built-in wardrobes, curtains and air conditioning. Also in the hallway a handy cupboard with the washer and dryer.
On the upper floor a bedroom is created with private shower. Also here an air conditioning and there is also clever storage space made.

Both apartments are very attractive and from A to Z equipped with all furniture, wooden floors, fitted wardrobes, beautiful kitchens, curtains, washing machine and dryer, air conditioning, domotica.

Characteristics :
Freehold
Monument
Renovated at a high level into 1 Business space and 2 homes of 96 m2 and 105 m2
New Foundation
Net 303 m living space, 365 m gross living space

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Bachstraat 15, 1077 GE Amsterdam
Telefoon: 020-4710555
Fax: 020-4710666
E-mail: info@denieuweamsterdamsche.nl
Internet: www.denieuweamsterdamsche.nl