Schinkelkade 62 - III AMSTERDAM

Deze woning is onder bod
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Onder bod
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 62 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, in woonwijk
VVE bijdrage  :  62 p/mnd
Woonoppervlakte  :  56 m²
Inhoud  :  198 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, balkon
Omschrijving:
Ruim en lichte 3 kamerwoning met balkon en riant uitzicht over de Schinkel.

De Schinkelbuurt is een gezellige en aantrekkelijke woonomgeving in stadsdeel (Oud) Zuid, met leuke winkels en horeca om de hoek. De Schinkelkade is een verkeersluwe weg aan het water "De Schinkel".

Het Vondelpark is om de hoek en het Museumplein, Olympisch stadion en het Amsterdamse Bos zijn fietsend binnen 10 minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer in de buurt is uitstekend.

Er zijn volop trendy en gezellige restaurants in de Hoofddorppleinbuurt en aan de Amstelveenseweg. Voor de dagelijkse boodschappen is er een diversiteit aan winkels en supermarkten in De Zeilstraat en op het Hoofddorpplein aanwezig.

Indeling:
Entree. De woonkamer v.v. openslaande deuren met uitzicht op het water is heerlijk licht. De open keuken bevindt zich meer aan de achterzijde gelegen en is v.v. enkele inbouwapparatuur. In de uitbouw een slaapkamer. Tevens nog een balkon van 3m. Separaat toilet en een aparte doucheruimte. Via een open trap in de woonkamer betreedt u de tweede slaapkamer op de vierde etage.

Op de zolder is nog een gemeenschappelijke ruimte waar een ieder een aparte ruimte heeft voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond
- Gezonde VVE, servicekosten bedragen 62,41 per maand.
- Lichte houten vloeren in gehele appartement
- Vaste notaris Mr. A. Buma, Buma Algera Notariaat
- 56,4 m2 en 3 m2 buitenruimte NEN gemeten
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Bachstraat 15, 1077 GE Amsterdam
Telefoon: 020-4710555
Fax: 020-4710666
E-mail: info@denieuweamsterdamsche.nl
Internet: www.denieuweamsterdamsche.nl