Prinseneiland 27 AMSTERDAM

Huurprijs € 2.400 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, beschutte ligging, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  82 m²
Inhoud  :  246 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, wasruimte
Omschrijving:
English see below

Gemeubileerd 3 kamer appartement op het Prinseneiland.

Indeling; royaal trappenhuis naar de tweede verdieping, entree, hal, separaat toilet, woonkamer. De open keuken is v.v. inbouwapparatuur.

2 royale slaapkamers met kastenwand, de luxe badkamer is v.v. ligbad, separate douche en wastafel.

Prinseneiland is een heel oud en geliefd deel van Amsterdam, net ten noorden van de Jodaan. Dit charmant en authentiek stukje Amsterdam ligt dicht bij de Haarlemmerstraat met hippe winkels, restaurants en bars. In de Haarlemmerstraat zijn supermarkten te vinden voor de alledaagse boodschappen maar ook genoeg winkels met luxe producten. Verder is het appartement zeer centraal gelegen; vlakbij het Westerpark, de Jordaan en Centraal Station. Dit is appartement kan je zo betrekken!

Naam van de straat
Het Prinseneiland is ontstaan als één van de drie Westelijke eilanden bij Amsterdam, die in 1624 werden aangelegd en bebouwd. Het was een gebied van grote en kleine werven en industrieën, van pakhuizen en opslagplaatsen. Vermoedelijk is het eiland genoemd naar het huis "De drie prinsen" (Willem, Maurits en Frederik Hendrik. In deze heerlijk rustige omgeving, in het centrum, woonden en werkten vroeger veel kunstenaars waaronder Breitner.

Borg: 2 maanden huur
De huurprijs van deze woning is € 2.400,- per maand.


Furnished 2 bedroom apartment on Prinseneiland!

Lay out; spacious staircase to the second floor, entrance, hallway, separate toilet, living. The open kitchen is fully equipped. 2 spacious bedrooms, with closets, the luxurious bathroom is provided with a bathtub, separate shower and washstand.

Prinseneiland is a very old area of Amsterdam, just north of the Jodaan neighborhood. This charming and authentic neighorhood is close to the Haarlemmerstraat with nice shops, restaurants and bars. The Haarlemmerstraat has many shops, where you can do your everyday shopping and groceries, but will also find luxury stores. Its centrally located near Westerpark, Jordaan an Central Station. The apartment is ready to move in!

Name of the street
The Prince Island has emerged as one of the three Western islands in Amsterdam, built in 1624. It was an area of large and small yards, industries and warehouses. Presumably, the island was named after the house "The Three Princes" (Willem, Maurits and Frederik Hendrik).
In the past many artists, including Breitner, the famous painter and photographer, worked in this wonderfull and quiet area.

Deposit: 2 months rent
The rental price of € 2.400,- per month.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Melanie Beuker
Email: melanie@denieuweamsterdamsche.nl

Bachstraat 15, 1077 GE Amsterdam
Telefoon: 020-4710555
Fax: 020-4710666
E-mail: info@denieuweamsterdamsche.nl
Internet: www.denieuweamsterdamsche.nl