Nieuwe Prinsengracht 100 - H Amsterdam

Deze woning is onder bod
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Onder bod
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 85 p/m
Bouwjaar  :  1891
Ligging  :  Aan rustige weg, aan water, in centrum, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  85 p/mnd
Woonoppervlakte  :  56 m²
Inhoud  :  212 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon, wasruimte
Omschrijving:
English text below

Sfeervol 3-kamer appartement van 56 m2 met een balkon op het zuiden. De woning is gelegen in een grachtenpand aan de Nieuwe Prinsengracht.
Vanuit de living heeft u vrij uitzicht op fraaie monumentale gebouwen en de gracht. Het appartement is gerenoveerd in 2011/2012 en wordt gestoffeerd en gemeubileerd verkocht.

Indeling: Eigen entree op de beletage, het zitgedeelte is aan de grachtzijde gelegen en biedt fraai uitzicht.

De open keuken is in een lichte kleurstelling uitgevoerd met een donker hardstenen aanrecht. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast met vriesvak, combimagnetron, vaatwasser, 4-pits gasfornuis en recirculatiekap, alles van SMEG.

Vanuit de gang zijn de beide slaapkamers aan de achterzijde bereikbaar. De master bedroom heeft toegang tot het balkon op het zuiden. De tweede slaapkamer is goed van formaat. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, een dubbele wastafel, een toilet en een designradiator. Tegenover de badkamer nog een tweede toilet en een praktische ruimte voor de wasmachine. Ruime meterkast met wat bergruimte.

De locatie, het afwerkingsniveau, de visgraatparketvloer, de paneeldeuren en de hoge plafonds maken de woning zeer aantrekkelijk. Ideaal voor een stel, als belegging, maar ook om te delen is het zeer geschikt.

De woning is smaakvol gemeubileerd en de gehele inrichting zal achterblijven met uitzondering van persoonlijke items. Inbouwspots door de gehele woning. Video-intercom systeem.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond
- Gezonde VVE, servicekosten bedragen € 85,88 per maand.
- Er heeft in 2002 funderingsherstel plaatsgevonden.
- Het pand is in 2011/2012 gerenoveerd.
- Geheel gestoffeerd en gemeubileerd.
- Beschermd stadsgezicht.

De Amsterdamse buurt "de Plantage" ligt in het oostelijke en laatst aangelegde deel van de Grachtengordel. De Plantage wordt gekenmerkt door een groen karakter. We vinden er onder andere de Hortus Botanicus en het Wertheimpark. Ook is er sinds 1838 de dierentuin Artis gevestigd met het Zoölogisch Museum, het Geologisch Museum en het Planetarium. Enkele bekende gebouwen en musea in de Plantage zijn de Hollandsche Schouwburg, Verzetsmuseum, Vakbondsmuseum, Rembrandthuis, Stopera en het Tropenmuseum.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer (diverse tram -, bus -en metrolijnen) is uitstekend. Via de S112 is de locatie met de auto ook goed bereikbaar. Er bestaat géén wachtlijst voor een parkeervergunning (gebied: Centrum 3).

_____________________________________________________________________________________

Charming 3-room apartment of 56 m2 with a balcony on the south. The house is located in a canal house on the Nieuwe Prinsengracht.
From the living room you have a beautiful view of monumental buildings and the canal. The apartment has been renovated in 2011/2012 and is sold furnished.

Lay-out: Private entrance, the seating area is located on the canal side and offers beautiful views.
The open kitchen is in a light color scheme with a dark stone countertop. The kitchen is equipped with various appliances including a fridge with freezer, microwave, dishwasher, 4-burner gas stove and recirculation hood, everything from SMEG.

From the hallway both bedrooms are accessible at the backside. The master bedroom has access to the balcony facing south. The second bedroom is of good size.
The bathroom has a bath, shower, double sink, toilet and a designer radiator. Opposite the bathroom a second toilet and a practical space for the washing machine. Spacious meter cupboard with some storage space.

The location, the level of finish, the herringbone parquet floor, the panel doors and the high ceilings make the house very attractive. Ideal for a couple, as an investment, but also for sharing it is very suitable.

The house is tastefully furnished and the entire interior will stay behind with the exception of personal items. Recessed spotlights throughout the house. Video intercom system.

Particularities:
- Located on freehold ground.
- Healthy VVE, service costs are € 85.88 per month.
- In 2002 foundation recovery took place.
- The building was renovated in 2011/2012.
- Fully upholstered and furnished.
- Protected city view.

The Amsterdam neighborhood "de Plantage" is located in the eastern and most recently constructed part of the Grachtengordel. The Plantage is characterized by a green character. Among other things, we find the Hortus Botanicus and the Wertheimpark. Also since 1838 the Artis Zoo has been established with the Zoological Museum, the Geological Museum and the Planetarium. Some famous buildings and museums in the Plantage are the Hollandsche Schouwburg, the Resistance Museum, the Trade Union Museum, Rembrandt House, Stopera and the Tropenmuseum.

The accessibility by public transport (various tram, bus and metro lines) is excellent. Via the S112 the location is also easily accessible by car. There is no waiting list for a parking permit (area: Center 3).


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Bachstraat 15, 1077 GE Amsterdam
Telefoon: 020-4710555
Fax: 020-4710666
E-mail: info@denieuweamsterdamsche.nl
Internet: www.denieuweamsterdamsche.nl