Lage Klompweg 10 WEESP

Huurprijs excl. € 2.750 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Hoekwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1920
Ligging  :  Aan rustige weg, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  126 m²
Externe bergruimte  :  64 m²
Perceeloppervlakte  :  1.805 m²
Inhoud  :  420 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Fraai aangelegd, noordoost, 8 x 12 m
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
ENGLISH TEXT SEE BELOW

Heerlijk landelijk wonen onder de rook van Amsterdam!
Deze sfeervolle en goed onderhouden hoekwoning ligt op een groot perceel van 1.995m2.

In 2011 is de woning gerenoveerd en is er een mooie aanbouw met schuifpui aan de tuinzijde gerealiseerd.

Het huis staat aan de rand van Weesp aan de landelijke Lage Klompweg en biedt vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde van de woning.

De zonnige tuin is maar liefst 25 meter diep en aan de achterzijde is een ruime schuur gebouwd van 2 etages (50 m2) waarvan een groot gedeelte is ingericht als sfeervolle buitenkeuken met vrij uitzicht over weilanden en de Vecht.
Op de begane grond is eveneens een berging met vaste trap naar boven en een stal. Ook is er een buitendouche.

Indeling:
Entree, hal met toilet en toegang tot het woongedeelte met centraal gelegen keuken. De luxe en stoere keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur en een kookeiland met 4 zitplaatsen. Aan de voorzijde een gezellige eethoek en een houtkachel.

De lichte woonkamer is aan de tuinzijde gelegen en ook hier bevindt zich een gezellige houtkachel.
De woonkamer is voorzien van vloerverwarming.

1e etage:

Ruime overloop, toegang tot 4 slaapkamers, een separate wasruimte en de royale badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad en toilet.

Zolderetage:

Deze bergzolder is te bereiken via een vlizotrap.

Het huis kan gestoffeerd of gemeubileerd worden gehuurd, voor een periode van minimaal 1 jaar.

Naast het huis is een doorgang naar de achtertuin welke afgesloten is met een stalen sierhek.

Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein.

-------------------------------------------------------------------------------

Country living under the smoke of Amsterdam!
This attractive and well maintained corner house is situated on a large plot of 1.995m2.

In 2011 the house was renovated and a beautiful extension with sliding doors on the garden side has been realized. The house is on the border of Weesp on the rural Lage Klompweg and offers stunning views to the front and rear of the house.

The sunny garden is no less than 25 meters deep and at the rear is a large barn built of 2 floors (50 m2) of which a large part is furnished as an attractive outdoor kitchen with unobstructed views over meadows and the Vecht.
On the ground floor there is also a storage room with staircase to the top and a stable. There is also an outdoor shower.

Layout: Entrance hall with toilet and access to the living area with centrally located the kitchen. The luxurious and robust kitchen is equipped with all the appliances. Also a cooking island with 4 seats.
At the front a cozy dining area and a wood burner. The bright living room is located on the garden side, again with a wood burner. The living room has floor heating.

1st floor: Spacious landing, access to 4 bedrooms, a separate laundry room and the spacious bathroom with walk-in shower, double sink, bath and toilet.

Attic floor: This storage attic can be reached via a loft ladder.

The house can be rented unfurnished or furnished, for a period of at least 1 year.

Next to the house is a passage to the backyard which is closed with a steel fence. Private parking space for 2 cars in the front, if necessary.


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Bachstraat 15, 1077 GE Amsterdam
Telefoon: 020-4710555
Fax: 020-4710666
E-mail: info@denieuweamsterdamsche.nl
Internet: www.denieuweamsterdamsche.nl