Krammerstraat 20 HS Amsterdam

Huurprijs excl. € 2.950 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1930
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  115 m²
Inpandige ruimte  :  2 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  330 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Zuidwest, 8 x 5 m
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, tochtportaal, berging, wasruimte
Omschrijving:
ENGLISH TEXT BELOW

In een van de leukste straten van de Rivierenbuurt ligt deze mooie benedenwoning van maar liefst 115 m2 met een fijne tuin op het zuidwesten met schuur. De woning beschikt over een ruime woonkamer, een luxe keuken, een eetkamer in de aanbouw, luxe badkamer, 3 slaapkamers en een kleedkamer (evt. te gebruiken als babykamer).

Indeling:
Voortuin, entree, hal, berging, garderobekast. Toilet met fontein, wasruimte v.v. wasmachine en droger.
De luxe keuken is gelegen tussen de living en eetkamer, de keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. De eethoek is gesitueerd in de aanbouw met toegang tot de tuin. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen en deze kunt u afsluiten met fraaie dubbele deuren met roedeverdeling. Tevens aan de voorzijde een slaapkamer een hoogslaper en bureau.

De badkamer is vanuit de hal te bereiken en beschikt over een ligbad, een separate douche, handdoekenradiator en een dubbel wastafelmeubel met spiegelkasten.

Aan de tuinzijde een tweede kinderkamer met een stapelbed met een handig bureau.
De master bedroom is eveneens aan de tuinzijde gelegen. U bereikt eerst de kleedkamer waar u ook een babybedje zou kunnen plaatsen. Hier voorts een praktische grote kastenwand. De ruime slaapkamer is heerlijk rustig gelegen aan de tuinzijde, met toegang tot de tuin.

De tuin ligt op het zuidwesten en vanaf begin van de middag tot laat in de avond schijnt hier de zon. De tuin is netjes aangelegd en ook de houten schuur is recent geplaatst.

Kenmerken:
- Benedenwoning van ca. 115 m2
- Zonnige tuin
- Originele details zoals en suite schuifdeuren en kasten
- Visgraat parketvloer
- Geheel gemeubileerd en zeer goed onderhouden

Locatie:
Deze woning ligt in het mooiste gedeelte van de Rivierenbuurt. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Zo is de Scheldestraat bijvoorbeeld om de hoek. Hier vind je allerlei leuke koffietentjes, supermarkten en andere winkeltjes. In de Scheldestraat zitten vele hippe en diverse restaurants zoals bijvoorbeeld Vis aan de Schelde, the Roast Room en 't Vliegertje. Ook leuk is de nabijgelegen Maasstraat, waar zich allerlei speciaalzaakjes bevinden. De gezellige Pijp is ook slechts op vijf minuten loopafstand. Wat de ligging van dit appartement uniek maakt is dat je lopend zo in het centrum staat, maar ook met de auto zo op de ring bent, en ook met openbaar vervoer overal zo bent. Tevens nabij het Beatrixpark en diverse basisscholen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In one of the nicest streets of the Rivierenbuurt is this beautiful ground floor apartment of 115 m2 with a nice garden on the southwest with a shed. The house has a spacious living room, a luxurious kitchen, a dining room in the extension, luxurious bathroom, 3 bedrooms and a dressing room (possibly also to be used as a baby room).

Layout:
Front garden, entrance, hall, storage room, wardrobe. Toilet with fountain, laundry room with washing machine and dryer.
The luxurious kitchen is located between the living and dining room, the kitchen is equipped with all necessary equipment. The dining area is situated in the extension with access to the garden. At the front is the living room located that you can close with beautiful glass double doors. Also at the front a bedroom a loft bed and desk.

The bathroom is accessible from the hall and has a bath, separate shower, towel radiator and a double washbasin with mirror cabinets.
On the garden side a second children's room with a bunk bed with a desk.
The master bedroom is also located on the garden side. You first reach the dressing room where you could also place a baby cot. Here also a practical large closet wall. The spacious bedroom is wonderfully quiet on the garden side, with access to the garden.

The garden faces southwest and from early afternoon until late in the evening the sun shines here. The garden is neatly laid out and the wooden shed has recently been installed.

Characteristics:
- Downstairs apartment of approx. 115 m2
- Sunny garden
- Original details such as en suite sliding doors and cupboards
- Herringbone parquet floor
- Fully furnished and very well maintained

Location:
This property is located in the most beautiful part of the Rivierenbuurt. All facilities are within walking distance. For example, the Scheldestraat is around the corner. Here you will find all kinds of nice coffee shops, supermarkets and other shops. In the Scheldestraat there are many trendy restaurants such as Vis aan de Schelde, the Roast Room and 't Vliegertje. Also nice is the nearby Maasstraat, where all kinds of specialty shops are located. The cozy Pijp is also only a five minute walk away. What makes the location of this apartment unique is that you can easily walk into the center, but also with the car you are in minutes on the highway. Public transport around the corner. Also near the Beatrixpark and several primary and International schools.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Bachstraat 15, 1077 GE Amsterdam
Telefoon: 020-4710555
Fax: 020-4710666
E-mail: info@denieuweamsterdamsche.nl
Internet: www.denieuweamsterdamsche.nl