Haarlemmerdijk 14 - I AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1905
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  124 m²
Inhoud  :  433 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang
Omschrijving:
In één van de leukste straten van het centrum, met tal van hippe en originele winkels, geweldige eetgelegenheden en gezellige bars en cafés bieden we dit ruime appartement aan van 124 m2 verdeeld over 3 etages.

Het pand is gelegen boven het IJscuypje in een gezellige Amsterdamse straat aan de rand van de Jordaan, om de hoek van de grachtengordel. Diverse markten zijn er wekelijks te bezoeken zoals de biologische Boerenmarkt op het Haarlemmerplein, de Noordermarkt, Lindenmarkt. Maar ook voor de dagelijkse boodschappen vindt u hier een keur aan supermarkten, groenteboeren, slagerijen en bakkerijen.

De woning heeft een eigen opgang vanaf de begane grond.

Entree, trap naar de eerste etage: De woonkamer met open haard en een open keuken v.v. inbouwapparatuur, praktische bijkeuken en een toilet in de uitbouw.

Op de tweede etage 2 ruime slaapkamers met maar liefst 2 badkamers. De achterste slaapkamer heeft een eigen badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Vanuit de gang kunt u naar de andere badkamer met grote inloopdouche, 3e toilet, bidet en een dubbele wastafel. Op deze verdieping een washok voor uw wasmachine en droger. Beide badkamers zijn gestuukt op Marokkaanse wijze (Tadelakt), wat waterafstotend en stootbestendig is. Ook de kamer aan de voorzijde met erker is ruim van opzet.

De derde etage is nog vrij in te delen, momenteel is hier 1 slaapkamer maar u zou hier met gemak nog een slaapkamer kunnen maken, maar ook als werkruimte is het een fijne plek. Hier aan de straatzijde openslaande deuren en ook aan de zijkant zijn nog deuren die voor veel lichttoetreding zorgen.

Door de gehele woning ligt een houten vloer.

Zeer geschikt voor een gezin of woningdelers doordat (nu 3, maar 4 is mogelijk) voldoende en ruime slaapkamers zijn en maar liefst 2 badkamers.

Gelegen op eigen grond.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Bachstraat 15, 1077 GE Amsterdam
Telefoon: 020-4710555
Fax: 020-4710666
E-mail: info@denieuweamsterdamsche.nl
Internet: www.denieuweamsterdamsche.nl