Frederiksplein 27 AMSTERDAM

Vraagprijs € 1.795.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Herenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  224 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Perceeloppervlakte  :  120 m²
Inhoud  :  760 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Noordwest, 4 x 10 m
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, tochtportaal, stookruimte, berging
Omschrijving:
English text see below

BIJZONDER FAMILIEHUIS MET TUIN OP TOPLOCATIE

Wij bieden aan, een prachtig gerenoveerd geheel pand aan het Frederiksplein te Amsterdam. Gelegen aan het groene en lommerrijke Frederiksplein bieden wij dit bijzondere, stijlvolle familiehuis aan van ca. 225 m2. Een geheel pand verdeeld over begane grond, eerste, tweede en kapverdieping. Het woonhuis beschikt over een tuin gelegen aan de achterzijde die door de ligging toch zon heeft.
Op een steenworp afstand ligt de ASVO school, het Amstelveld, Carré en de gezellige Utrechtsestraat. De Albert Cuypmarkt, het Rembrandtplein en het Leidseplein bevinden zich op 5 minuten loopafstand.

Het object is gelegen tussen de Utrechtsestraat en de Amstel en is zeer centraal ten opzichte van uitvalswegen (Ring A10) en openbaar vervoer (trams 4, 7 en 10, metrostation Weesperplein).

Geheel pand, in 2010 volledig gerenoveerd. De achterzijde van het pand is opnieuw gefundeerd en de indeling is geoptimaliseerd. Authentieke details als oude visgraatvloeren, oude deuren, schouwen, houten luiken en bakelieten schakelmateriaal zijn behouden en weer teruggebracht. Daarnaast is het huis luxe afgewerkt en van moderne details en gemakken voorzien als stalen trappen en een luxe RVS Arc Linea keuken. Bijzonder is de ca. 9 meter hoge boekenkast die naast de zwart stalen trap drie verdiepingen bestrijkt.

INDELING
Begane grond: Via een tochtportaal waar zich ook wc en meterkast bevinden komt u binnen in de eerste van de twee woonkamers die het huis telt. In deze ruimte is een goed werkende houtkachel die veel warmte en gezelligheid biedt tijdens koude dagen. Aan de achterzijde treft u een grote woonkeuken die zeer licht is door de lichtstraat in het dak. Via de keuken heeft u toegang tot de tuin, betegeld met hardsteen.

Eerste verdieping.
Via de stalen trap komt u in de tweede woonkamer aan de voorzijde van het huis. Centraal in deze ruimte is de open haard met authentieke schouw. Deze woonkamer is door de ligging op het zuiden bijzonder licht en zonnig. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime studeer/werkkamer met luxe pantry.

Tweede verdieping.
Aan de voorzijde bevindt zich de ouderslaapkamer met inloopkast. Aangrenzend een luxe badkamer (ligbad, douche, grote wasbak, wc) met sanitair van Duravit en kranen van Vola. Aan de achterzijde bevindt zich een tweede werkkamer die ook als kinderkamer dienst kan doen. Via deze ruimte komt u op een ruime zonnige balkon met mooi uitzicht op tuinen en de nok van theater Carré.

Derde verdieping
Op de kapverdieping treft u aan de voorzijde en de achterzijde nog twee slaapkamers met veel licht. Tussen deze slaapkamers bevindt zich een tweede badkamer. Eveneens voorzien van Duavit sanitair en Vola kranen.

BIJZONDERHEDEN
- Geheel gerenoveerd in 2009/2010
- Achterzijde opnieuw gefundeerd
- RVS Arc Linea keuken
- design details als Vola kranen en inbouw Modular verlichting
- Stalen trappen
- Boekenkast over drie verdiepingen
- Oud visgraat parket over drie verdiepingen
- Open haard
- Houtkachel
- Ruim en zonnig balkon op 2e verdieping
- Voorgevel op het zuiden, altijd licht in huis
- Tuin
- Eigen grond

-------------------------------------------------------------------------------------------------
SUPERB FAMILY HOUSE WITH GARDEN AT TOPLOCATION.

Beautifully renovated building on the Frederiksplein in Amsterdam.

Located on the green Frederiksplein we offer this special, stylish family house of approx. 225 m2. It consists of 4 floors, the ground floor, first, second and top floor. The house has a garden located at the back. Just a few steps away are the ASVO school, the Amstelveld, Carré and the lively Utrechtsestraat.

The Albert Cuypmarkt, Rembrandtplein and Leidseplein are a 5-minute walk away. The object is located between the Utrechtsestraat and the Amstel and is very central (to Ring A10) and public transport (trams 4, 7 and 10, metro station Weesperplein).

The entire building has been renovated in 2010. The back of the building has a new foundation and the layout has been optimized.

Authentic details like old herringbone floors, old doors, fireplaces, wooden shutters and bakelite switchgear have been retained and restored. In addition, the house is luxuriously finished and has modern details and conveniences such as steel stairs and a luxurious stainless steel Arc Linea kitchen.
Special is the approx. 9-meter high bookcase that covers three floors next to the black steel staircase.

LAYOUT Ground floor: hallway with toilet, the entrace to the living room downstairs has steel doors with glass. In this room is a wood burner that offers a lot of warmth and cosiness during cold days. At the rear you will find a large kitchen that is very light because of the light street in the roof. Through the kitchen you have access to the tiled garden.

First floor. Via the steel staircase you enter the second living room at the front of the house. Central to this space is the authentic fireplace. This living room is particularly bright and sunny due to its location on the south. At the rear is a spacious study / office with luxury pantry.

Second floor. On the front is the master bedroom with walk-in closet. Adjacent a luxurious bathroom (bath, shower, large sink, toilet) with sanitary facilities from Duravit and cranes from Vola. At the rear is a second office that can also serve as a nursery. Through this space you come to a spacious sunny balcony with beautiful views of gardens and the ridge of theater Carré.

Third floor On the roof floor you will find two bedrooms with lots of light at the front and the back. There is a second bathroom between these bedrooms. Also equipped with Duavit sanitary and Vola taps.

PARTICULARITIES
- Completely renovated in 2009/2010
- Stainless steel Arc Linea kitchen
- Design details such as Vola faucets and built-in Modular lighting
- Steel stairs
- Bookcase over three floors
- Old herringbone parquet over three floors
- Fireplace
- Wood burner
- Spacious and sunny balcony on the 2nd floor
- Frontage on the south, always light in the house
- Garden
– Freehold
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Bachstraat 15, 1077 GE Amsterdam
Telefoon: 020-4710555
Fax: 020-4710666
E-mail: info@denieuweamsterdamsche.nl
Internet: www.denieuweamsterdamsche.nl