De Clercqstraat 54 - II AMSTERDAM

Huurprijs excl. € 1.700 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  63 m²
Inhoud  :  210 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, gang, balkon
Omschrijving:
ENGLISH TRANSLATION BELOW

Charmant 3 kamer appartement in Oud-West, nabij de gezellige Hallen, de Ten Katemarkt, Rozengracht en vlakbij het centrum. In de nabijheid diverse leuke winkels en drink- en eetgelegenheden.

De woning is gelegen op de tweede etage en de indeling is als volgt: entree, hal, toilet, wasruimte, badkamer met ligbad, douche en wastafel. De keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft toegang tot het ruime balkon.

De L-vormige woonkamer met grote vaste boekenkast is aan de voorzijde gelegen en is ruim van opzet waar tevens een grote eethoek staat en toegang heeft tot een zonnig balkon aan de voorzijde. De slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen met beiden toegang tot het balkon en de grotere slaapkamer met een handige inbouwkast. De tweede slaapkamer is wat kleiner en kan als studeer- of slaapkamer worden gebruikt. Deze kamer is 1.87 x 2.90

Door de woning ligt een houten vloer en de woning wordt deels gemeubileerd verhuurd.

Geen woningdelers of studenten

BESCHIKBAAR VANAF JANUARI 2019
HUURPERIODE 2 JAAR

-------------------------------------------------------------------------------------

Charming 3 bedroom apartment in Oud-West, near the cozy Hallen, the Ten Katemarkt, Rozengracht and near the city center.

In the vicinity of various nice shops and bars and restaurants.

The house is located on the second floor and the layout is as follows: entrance hall, toilet, laundry room, bathroom with bath, shower and sink. The kitchen is at the rear and has access to the spacious balcony.
The L-shaped living room with large bookcase is located at the front and is spacious with a large dining area and access to a sunny front balcony.

The bedrooms are located at the rear with both access to the balcony and the larger bedroom with a convenient built-in wardrobe. The second bedroom is a little smaller and can be used as a study or bedroom. This room is 1.87 x 2.90

Through the house is a wooden floor and the house is partly furnished.

AVAILABLE FROM JANUARY 2019.
RENTAL PERIOD 2 YEARS
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Bachstraat 15, 1077 GE Amsterdam
Telefoon: 020-4710555
Fax: 020-4710666
E-mail: info@denieuweamsterdamsche.nl
Internet: www.denieuweamsterdamsche.nl