Chopinstraat 10 AMSTERDAM

Vraagprijs € 1.795.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Herenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1930
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse G
Woonoppervlakte  :  220 m²
Inpandige ruimte  :  30 m²
Perceeloppervlakte  :  149 m²
Inhoud  :  860 m³
Totaal aantal kamers  :  10
Aantal slaapkamers  :  6
Tuin  :  Noordwest, 3.50 x 13 m
Overige ruimte  :  toilet, hal
Omschrijving:
Karakteristiek familiehuis van ca. 250 m2 met 6 slaapkamers en tuin. De Chopinstraat is een rustige straat nabij de Beethovenstraat met al haar fijne winkels, cafés en eetgelegenheden.
Tevens in de nabijheid gelegen van diverse scholen en de Zuidas. Ook het Beatrixpark is op loopafstand te bereiken. U zit in een mum van tijd op de uitvalswegen en binnen 20 minuten met het OV bereikt u Schiphol.

Het huis is in vrijwel originele staat en er zijn veel fraaie details bewaard gebleven. U kunt het naar eigen inzicht en smaak verbouwen.

Indeling: entree/vestibule met marmeren vloeren en wandpanelen. De ruime hal geeft toegang tot diverse vertrekken.

Ruime en lichte woonkamer en suite met parketvloer. De eetkamer biedt toegang tot de diepe tuin gelegen op het Noordwesten.

De keuken is aan de voorzijde gelegen, toilet in hal. Toegang tot de grote kelder met een stahoogte van 1.85 m.

Via de fraaie trap bereikt u de eerste verdieping.
Ruime overloop met tweede toilet. Op deze etage maar liefst 4 slaapkamers waarvan 2 zeer ruime kamers gelegen aan de voor-en achterzijde. De achterste slaapkamer heeft een diep balkon. Tussen deze 2 grote kamers een badkamer v.v. een ligbad en een wastafel. Tevens nog 2 slaapkamers van goede afmeting op deze etage.

De tweede etage biedt nog 2 goede slaapkamers met wastafel. Op deze etage ook een douche.
Voorts hier nog een grote bergruimte en een stookruimte. Van de bergruimte kunt u eventueel nog een slaapkamer of badkamer maken. Tevens nog een grote vliering aanwezig.

Bijzonderheden:
- Fraai familiehuis naar eigen inzicht te verbouwen.
- Oppervlakte 252 m2 GBO, woonruimte 220 m2, overig inpandig 30 m2, 6 m2 balkon. Tuin ca. 45 m2.
- Het pand is gelegen op erfpachtgrond. De canon bedraagt € 4.388,84 per jaar, voorwaarden 1994, canon kan worden herzien op 15-05-2054.
- Mogelijkheid voor 2 parkeervergunningen
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Bachstraat 15, 1077 GE Amsterdam
Telefoon: 020-4710555
Fax: 020-4710666
E-mail: info@denieuweamsterdamsche.nl
Internet: www.denieuweamsterdamsche.nl