Burmanstraat 14 - II AMSTERDAM

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  70 m²
Inhoud  :  220 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  balkon, wasruimte
Omschrijving:
ENGLISH TEKST SEE BELOW

Prachtig appartement van ca. 70 m2 gelegen op een fantastische plek, nabij de Weesperzijde/Amstel.

De Burmanstraat ligt als zijstraat van de Weesperzijde grenzend aan de Amstel. Deze buurt is een rustige woonomgeving dichtbij de binnenstad en de Pijp. Op de fiets ben je binnen 10 minuten buiten de stad wanneer je de Amstel volgt. Alle voorzieningen zijn hier op loop- of fietsafstand, zoals enkele zeer populaire restaurants en café's als de IJsbreker, Rijsel, Hesp, Girasol en het hippe Volkshotel. Tevens in de nabijheid van Koninklijk Theater Carré en de Stopera, het Sarphatipark, het Oosterpark en verschillende (buurt)winkels.

Het appartement is gelegen op de tweede etage. Indeling: Aantrekkelijke en lichte living met een balkon aan de voorzijde. In de living een mooie zithoek en een gezellige eethoek. De open keuken is uitgevoerd in wit hoogglans met een donker hardstenen aanrechtblad. De keuken beschikt over een RVS 6 pits-gasfornuis, een RVS afzuigkap, inbouwvaatwasser en een koel-vries combinatie. De twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. De grote slaapkamer heeft toegang tot het balkon en is voorzien van een grote inbouwkast. Aan de achterzijde een diep balkon (1,5 meter diep) op het zuiden gelegen. De kleinere slaapkamer met een handige slaapbank beschikt eveneens over een inbouwkast. Separate wasruimte met extra bergruimte. De badkamer is v.v. een granito vloer, een ruime douche, een wastafelmeubel en toilet.

De lichte lamelparketvloer ligt door de gehele woning.

Bijzonderheden:
- Geheel smaakvol gemeubileerd en gestoffeerd.
- Direkt te betrekken
- EXPATS ONLY
- 2 maanden waarborgsom
- Het gehele appartement is nieuw en nog niet bewoond geweest
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beautiful apartment of approximately 70 m2 located in a fantastic location near the Weesperzijde / Amstel.

The Burmanstraat is a side street of the Weesperzijde around the corner of the Amstel. This neighborhood is a quiet residential area close to the city center and the Pijp. On the bike you will be outside the city within 10 minutes All amenities are at walking or cycling distance, such as some very popular restaurants and cafés such as the IJjbreker, Rijsel, Hesp, Girasol and the hip Volkshotel. Also close to the Royal Theater Carré and the Stopera, the Sarphatipark, the Oosterpark and several (nearby) shops.

The apartment is located on the second floor. Layout: Attractive and bright living room with a balcony at the front. In the living room a nice sitting area and a cozy dining area. The open kitchen is white with a dark hardstone worktop. The kitchen has a stainless steel 6 burner gas cooker, a stainless steel extractor hood, a dishwasher and a fridge freeze combination. The two bedrooms are located at the rear. The master bedroom has access to the balcony and has a large built-in wardrobe. On the backside a deep balcony (1,5 meters deep) facing south. The smaller bedroom with a sofa bed also has a built-in wardrobe. Separate laundry room with additional storage space. The bathroom has a spacious shower, a washbasin and toilet.

Light wooden floor through the whole apartment

Specifics:
- Fully tastefully furnished and upholstered.
- Direct availability
- EXPATS ONLY
- 2 months deposit
- The whole apartment is new and has not been inhabited

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Bachstraat 15, 1077 GE Amsterdam
Telefoon: 020-4710555
Fax: 020-4710666
E-mail: info@denieuweamsterdamsche.nl
Internet: www.denieuweamsterdamsche.nl